september 15 2020 0Comment

Watercom on ka tänavu edukaimate taristuehitajate hulgas

Äripäeva taristuehitajate topis on Watercom 2019. aasta tulemuste põhjal 16. kohal. Torustikuehitajate seas on ettevõte edetabelis esikolmikus.

Watercom püsis edetabelis esimese kahekümne seas, langedes mõnevõrra võrreldes eelmise aasta kaheksanda kohaga. „Edukate edetabelisse jõudmine näitab, et Watercomi jaoks oli tegemist tugeva aastaga,“ sõnas Watercomi tegevdirektor Reigo Marosov ning lisas, et läinud aastal viis ettevõte ellu mitmeid suuri ehitusobjekte väljaspool Tallinna. Ühena neist võideti ka ettevõtte ajaloo suurim väline hange – Muraste piirkonna ÜVK vaakumkanalisatsiooni rajamine.

Ettevõtte heade tulemuste taga on töökas meeskond. „Mul on väga hea meel, et Watercomis on välja kujunenud heade inseneride ja projektijuhtide meeskond, mis võimaldab ettevõttel julgelt ka tulevikus erinevatel hangetel osaleda,“ kirjeldas Marosov ning lisas, et lisaks inseneridele on meeskonnas ka pädevad lukksepad, kes on ettevõtte pikaaegsed töötajaid ja omavad kogemusi ka keerulisematelt objektidelt.

2020. aastal on Watercom vaatamata koroonakriisile suutnud võita kaks keerulist rekonstrueerimistööd Tallinnas – Kadaka puiesteel ning Punasel tänaval. „Võidetud hanked lisavad meeskonnale kindlust, et suudame ka edaspidi edukad olla ja suurematel hangetel töid võita,“ sõnas Marosov, kelle hinnangul omab kriis kahtlemata mõju ka ehitusvaldkonnale iseloomustades seda väliste projektide nappuse, tiheda konkurentsi ja madalate hindadega.

Tutvu Watercomi teenuste ja hinnakirjaga siin: https://watercom.eu/teenused/

Taristuehituse edetabel on leitav Ehitusuudiste veebilehelt.