juuni 04 2020 0Comment

Survepesuteenus muutub senisest veelgi efektiivsemaks

Juuni alguses lisandus Watercomi masinaparki uus tipptasemel tehnoloogiaga survepesuauto. Uus masin võimaldab pakkuda kvaliteetset teenust kanalisatsioonitorustike ummistuse kõrvaldamiseks ja ennetamiseks.

Nii alusauto kui ka pealisehitis on ehitatud vastavalt ettevõtte eritellimusele. Alusauto pärineb Scania tehasest ning pealisehitise valmistas Kaiser Eur-Mark Soome tehases. Uus masin teeb olemasolevatele silmad ette.  „Masina teeb eriliseks ülepumpamise pump, mis annab võimaluse pumbata liigse vedeliku ja sette ühest kaevust teise ilma masina paagist läbi käimata,“ sõnas Watercomi transpordi- ja kvaliteedijuht Anneli Mänd. Lisaks on masinal on täisõhkvedrustus, mis tasakaalustab koormuse raskust telgedel. See tähendab, et kui paak on täis ja kogu koormus asub auto tagaosas, paigutatakse ühe nupuvajutusega koormus võrdselt telgede vahel ära. Survepesuautol on ka võimalik auto mootori võimsust üle kanda veepumbale, mis omakorda võimaldab veepumpa täisvõimsusega kasutada.

Ka uus pealisehitise juhtimispult on senisest nutikam – see võimaldab käivitada auto kaugjuhtimisel, jälgida autopaagi koormust, paagis oleva vee kogust ning mõõta kui suur osa voolikust on lastud toru sisse. „Ka peatub uuel masinal pesuvoolik tagasitõmbamisel automaatselt kui see jõuab torust kaevu juurde tagasi,“ lisas Mänd.

Autol on palju uut ja vajalikku tehnikat, mis võimaldab meil pakkuda senisest veelgi efektiivsemat teenust kanalisatsioonitorustike ummistuse kõrvaldamiseks ja ennetamiseks. „Head meelt teeb ka, et uue autoga on Watercomi töökatel survepesuautojuhtidel senisest veelgi ohutum ja efektiivsem tööd teha,“ sõnas Mänd lõpetuseks.

Survepesuteenuse ja selle hinnakirjaga saab põhjalikumalt tutvuda siin.